Uitbreiding RoMaoktober 12, 2019 Gepubliceerd door

Uitbreiding RoMa

Uitbreiding aanbod Evenementenbureau RoMa
In samenwerking met Bierbrouwer Lindeboom zal Evenementenbureau RoMa vanaf januari 2020 verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse exploitatie van het Dorpscafé gelegen in Neerkant. Vanaf heden zullen de werkzaamheden stap voor stap worden overgedragen aan RoMa om vanaf 1 januari 2020 de volledige exploitatie te gaan verzorgen.

Deze uitbreiding in het aanbod van Evenementenbureau RoMa sluit naadloos aan op de huidige activiteiten op het terrein aan de Kanaalstraat in Liessel. De combinatie van deze locaties biedt diverse nieuwe mogelijkheden en kansen in het ontwikkelen van nieuwe groepsactiviteiten en evenementen.

Het Dorpscafé zal zich blijven inzetten voor het huisvesten van verenigingen, bedrijven en particulieren door middel van diverse activiteiten en arrangementen, het is én blijft een echte dorpskroeg. Tevens zullen de mogelijkheden van het terras de komende jaren verder benut gaan worden, uiteraard is er ook plaats voor nieuwe activiteiten en evenementen binnen het Dorpscafé.

Naast de exploitatie van het Dorpscafé zullen er nog diverse andere ontwikkelingen plaatsvinden binnen Evenementenbureau RoMa.

RoMa Speelland
De afgelopen twee jaar is er vol passie en enthousiasme gewerkt aan RoMa Speelland en heeft RoMa vele kinderen en (groot)ouders een leuke dag mogen bezorgen. Echter is er geconstateerd dat nieuwe, benodigde, investeringen in de speeltuin niet opwegen tegen de baten. RoMa Speelland zal dan ook op 20 oktober 2019 definitief haar deuren sluiten.

De voorzieningen op ons activiteitenterrein zullen worden blijven ingezet voor groepen op afspraak zoals familiedagen, vriendendagen, activiteiten, workshops en vergaderingen. Aan het recreatieterrein zal een nieuwe invulling worden gegeven.

Verhuur
Ook zal er meer focus komen voor de groeimogelijkheden binnen het verhuurassortiment. Om dit te kunnen bewerkstelligen zullen de verhuuractiviteiten zich gaan vestigen op een nieuwe locatie. Deze locatie, welke gevonden is in Nederweert, biedt groeimogelijkheden en biedt daarnaast diverse logistieke voordelen. De afhaal locatie aan de Kanaalstraat van Springkussenverhuur en Partytentverhuur De Peel zal blijven bestaan.

Een dag die eruit springt!
Evenementenbureau RoMa zal zich naast bovenstaande ontwikkelingen blijven inzetten voor u als klant en bezoeker om een volledig dagje uit te bieden, zowel op een van onze locaties als bij u op locatie. Ook voor frietwagens blijft u de mogelijkheid hebben om een beroep op Frietfeest Liessel te doen.

RoMa zorgt én blijft zorgen voor een dag die eruit springt!

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Roma Activiteiten

Commententaren zijn gesloten.