Over Roma

Touwtrekken

Over RoMa

Evenementenbureau RoMa is een evenementenbureau dat opgestart is in oktober 2015. Het bedrijf is opgestart door de broers Ronald en Mark (RoMa).
Twee jonge ondernemers die vol enthousiaste ideeën zitten en beide jarenlange ervaring hebben in het bedrijfsleven. Het bedrijf is gevestigd te Liessel, gemeente Deurne, Noord-Brabant.
Evenementenbureau RoMa regelt complete activiteiten en dagjes uit, van spelshows, quizzen en groepsactiviteiten tot volledig verzorgde bedrijfsuitjes, familiedagen en vrijgezellenfeesten.

Wij bieden complete programma’s aan maar wij luisteren zeer zeker ook naar de wensen van onze klant. Ook is het bij Evenementenbureau RoMa mogelijk om gebruik te maken van 1 van onze 2 sfeervolle zalen. Wij regelen uw ideale feest, compleet afgestemd op uw wensen! Zo bent u verzekerd van een dag die eruit springt!

Naast het Evenementenbureau heeft RoMa nog een aantal andere vakgebieden. Kijk hieronder voor een compleet overzicht van wat Evenementenbureau RoMa te bieden heeft:

Evenementenbureau RoMa heeft een samenwerking met Frietfeest.nl. Een Frietwagen van Frietfeest Liessel op uw feest is makkelijk, smakelijk & betaalbaar voor kleine en grote groepen.

Evenementenbureau RoMa biedt diverse cateringsarrangementen aan in combinatie met haar groepsactiviteiten en spelshows. Hierdoor hebben wij voor ieder wat wils! Denk aan heerlijke barbecues, gourmet arrangementen, koude- en warme buffetten en partypan menu’s.

Ook voor tenten en partyverhuur kunt u terecht bij Evenementenbureau RoMa. Wij verhuren alle benodigdheden voor uw evenement. Je vindt ons in Parkstad, Venlo, Nederweert en Liessel.

Evenementenbureau RoMa heeft daarnaast ook nog een samenwerking met Springkussenverhuur Nederland. Wij beheren 5 springkussen depots te weten in De Peel, Eindhoven, Nederweert, Parkstad en in Venlo.

Met al deze disciplines is RoMa in staat om een volledig verzorgd dagje te faciliteren, dit kan zowel bij ons als bij u op locatie. Op deze manier zorgt RoMa voor: EEN DAG DIE ERUIT SPRINGT!