Familiedag Liessel

Familiedag

Familiedag Liessel

Zijn jullie dit jaar aan de beurt voor het organiseren van de jaarlijkse familiedag? Dan zijn jullie bij Evenementenbureau RoMa aan het juiste adres. De kinderen kunnen zich buiten vermaken op de airmountain, op de schommel of met de grote bouwblokken, terwijl de volwassenen gezellig bij kletsen onder het genot van een hapje en een drankje.

Liever een groepsactiviteit tijdens de familiedag? Boek dan een activiteit zoals Expeditie Robinson, Ik hou van Holland of De Jongens tegen De Meisjes om jullie familiedag helemaal compleet te maken. Aansluitend genieten van een gezellige barbecue, een frietje of een heerlijk koud en warm buffet? Ook dit behoort tot de mogelijkheden, vul het contactformulier in of stuur een mailtje en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jullie op!

Tijdens jullie familiedag krijgen jullie een eigen plekje, hierbij beschikt RoMa over 2 sfeervolle zalen en meerdere knusse buitenzitje, kortom, voor ieder wat wils!

Ook voor vergaderingen, reünies en jubilea feesten biedt onze locatie diverse mogelijkheden.

Wij nemen graag uit alles uit handen, zodat jullie volledig kunen genieten van jullie familiedag. RoMa zorgt voor een dag die eruit springt!

Welkom bij RoMa
Grote zaal

Een familiedag organiseren bij RoMa?